INOX sitni inventar za restorane

AEON DOO BEOGRAD OPREMA ZA UGOSTITELJSTVO http://www.aeon.co.rs
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA INŽENJERING, PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE AEON DOO, BEOGRAD (SAVSKI VENAC) kristal i porcelain ,oprema za hotele,oprema za mesare,ugostiteljska oprema

AEON DOO Beograd Veleprodaja profesionalne ugostiteljske opreme
Poslujemo samo sa pravnim licima.
Tel/Fax.: 011/2661-618 Mob.: 063/246-680
E-mail:aeon.mrdja@gmail.com
http://www.aeon.co.rs/
http://opremazaugostitelje.com/

https://svezaketringirestorane.wordpress.com/2017/03/29/inox-sitni-inventar-za-restorane

kako opremiti ugostiteljski objekat AEON DOO Beograd

 INOX sitni inventar za restorane  AEON d.o.o.BeogradVeleprodaja profesionalne ugostiteljske opreme Kontakt:011 266 1618 , 063 246680
e-mail firme aeon.mrdja@gmail.com

Posetite veb sajt firme: aeon.co.rs
Više o firmi: Aeon, Vladimira Gaćinovića 14, Beograd, Savski venac, Srbija, Trgovina na veliko,
Asortiman firme :inox tanjiri-plitki,duboki,desertni,inox solje za supuinox solje za supu,solje za belu kafu/caj,cinije,korpice za hleb,drzaci za salvete,salvete inox tanjiri -plitki,duboki i desertni inox supijera sa poklopcem -2.5l inox sosijera inox tembalo -plitko i duboko : inox diš sa rotirajućim poklopcem -pavougaoni i ovalni -za ketering i svedski sto inox ajcer-okrugla tepsija -fi 32cm,36cm inox oval za meso No.1,2,4,6,10 inox činija -platka,dublja, -činija za serviranje, -činija za pranje prstiju -činija za sladoled inox solja za čaj i belu kafu -2,5dcl,polirana inox escajg -boston Inox escajg -plitvice Inox hvataljka -za salatu,za led inox kašičice -za čaj/bela kafa,za limunadu inox stoni set za so,biber i čačkalice Inox stoni…

Погледај оригинални чланак 220 more words

12 thoughts on “INOX sitni inventar za restorane

  1. SHAFING DISH POSUDE ZA PODGREVANJE HRANE NA GEL-Bain-Marie ili tzv.vodena kupka ima grejanje putev tople vode,koja se dogreva pomoću gorilnog gela i lagano i postepeno fiksira temperaturu, da jelo bude toplo…
    Bain-Marie ili tzv.vodena kupka ima grejanje putev tople vode,koja se dogreva pomoću gorilnog gela i lagano i postepeno
    fiksira temperaturu, da jelo bude toplo…Bain-Marie imai širok izbor oblika, veličina i tipova,ali tradicionalno je
    ravanili cilindrični, metalni kontejner.Obično se pravi od tri ili četiri osnovna dijela: ručke jedan spoljnii kontejner koji sadrži toplu vodu,unutrašnji (ili gornji), mannja gastro GN posuda koja se uklapa unutar spoljnog
    kontejnera i u kojem se držie namirnice koje se može zagrejati .Pod spoljnim kontejnerom za Bain-Marie je izvor topline ,
    često i na gorilni gel,ili je instaliran na struju ili ima strujni priključak zagrejač električni.Maksimalna temperatura namirnica ni vode u donjem,spoljnom kontejneru ne prelazi 100 stepeni Celzijusa (212 F), dakle,uvek je ispod tačke ključanja vode.Koristeći različite radne tekčosti,vodu uz diodatak ulja, soli itd. niži kontejner će rezultirati i različitmi maksimalnim temperaturama.Obično je unutašnja gastro
    GN posuda uronjena na pola u toplu tečnost.
    AEON d.o.o. Beograd Veleprodaja profesionalne ugostiteljske opreme Tel/Fax.: +381 11 2661618
    Mob.: +381 63 246680 E-mail: aeon.mrdja@gmail.com http://www.aeon.co.rs

    Свиђа се 2 people

  2. Повратни пинг: INOX sitni inventar za restorane | aeondooveleprodajaugostiteljskeopreme

  3. Повратни пинг: INOX sitni inventar za restorane – svezaketringirestorane

  4. Повратни пинг: INOX sitni inventar za restorane – kako opremiti ugostiteljski objekat

  5. Повратни пинг: Sitni inventar za restorane – aeondooveleprodajaugostiteljskeopreme

Постави коментар